BMB

Heidi Beate Jonstang

hebmb@online.no

Heidi Beate har jobbet i BMB siden 2003 som medarbeider. Heidi jobber 5 dager i uken på Regnbuen. Heidi finner alltid på noe spennende prosjekter og har alltid en sang, regle eller dans på lur! "Åh, alele, Åh, alele.." med djimbetrommer!!

Anniken Strand

annbmb@online.no

Anniken begynte som vikar hos oss i 2018, og er tilsatt som ekstra ressurs på barn med vedtak.

Stilling: Styrer

Gunn Tove er utdannet barnevernspedagog ( 1991), og senere tatt etterutdannelse i småbarnspedagogikk og Barnehagepedagogikk. Hun jobber 80 % som styrer, og i 20 % som ped.leder på Regnbuen. I tillegg tar hun styrerutdanning på Usn i Drammen.

Hilde Margrete Christiansen

hildebmb@online.no

Hilde er pedagogisk leder på Noahs ark i en 100% stilling.Hun har fri annenhver fredag. Hilde har vært ansatt i barnehagen siden 2005. Hilde er veldig god på å ha oversikt og finner på mange spennende prosjekter med barna! Hilde er veldig kreativ og skaper spennende samlingstunder rundt seg.

Birgitte Sandnes

birgibmb@online.no

Birgitte er pedagogisk leder på Regnbuen, og har jobbet her i BMB siden 2013. Hun jobber i 80 % stilling, og har fri hver mandag. Birgitte er opptatt av å være tilstede med barna og få til gode samtaler med barna. Birgitte er en kreativ leder, og dyktig til å skape gode omgivelser rundt seg.

Mette Jensen

Stilling: Barnehagelærer
mettebmb@online.no

Mette skal jobbe 100 % som barnehagelærer i BMB. Hun har ansvar for digitalt arbeid og søker på ulike midler som kommer barnehagen til gode. Mette er veldig glad i bøker og prosjekter! Hun er en dyktig administrator på BMB sin facebookgruppe, og er en kreativ barnehagelærer.

Elisabeth Nag

elibmb@online.no

Elisabet har fagbrev som barne- og ungdomsfagarbeider. Hun har jobbet i BMB barnehage siden 2013 , og skal jobbe 60 % på Noahs ark. Elisabeth er veldig kreativ, og god på å vaske sår!

Maureen Gudmundsen

maubmb@online.no

Maureen har fagbrevet som barne- og ungdomsfagarbeider. Hun begynte i BMB barnehage i 2013, og jobber ca.60 % som fagarbeider på Noahs ark. Maureen elsker å leke og skape magiske ting med barna! Denne høsten begynner hun på barnehagelærestudiet på deltid. Vi heier på henne:)

Tone Haugen

Stilling: Medarbeider
tonebmb@online.no

Hun har jobbet som medarbeider i BMB siden 2004. Tone jobber i 80 % stilling på Noahs ark, og har fri hver torsdag. Tone er dyktig i å formilde bibelsamlinger til barna, og være tilstede hvor barna er. Tone er den som har "grønne" fingre i barnehagen!

Noahs Ark

Hilde Margrete Christiansen